October 10, 2016

Sambut Hari Lahir Di Klana Beach Resort, PD



Assalamualaikum w.b.t


Hye..lama bebenar tak update blog. Busy sesangat. Dok lar member cakap "ko dah tak tulis blog ker..meh lar story kat ako sat"....huish memang ko kawan ako la shidah...now ako curi la masa sekejap tulis warkah blog yang tak seberapa ini tuk tatapan semua.

















Pada 8 September 2016, genap la usia i yang dah menjangkau usia yang tua. So kepala hotak ini asyik cakap tak payah la nak celebrate birthday sampai kat luar. Asal cik abang beli kek dan potong sama-sama dengan anak-anak. Tapi apakan daya rancangan dan niat nak celebrate birthday i dengan anak-anak pada tarikh kejadian tak dapat.

















Kebetulan i dapat baucar free dari Klana Beach Resort Port Dickson, maka cik abang cakap "jom la kita gunakan baucar tue dah alang-alang nak dekat expired"..erm tapi hati i berat sebab umairah dan uwais takde sebab kena chicken pox. Jadi hati nak sambut birthday i kat luar dah takde mood. Tapi atas desakan pegawai atasan i yang dok desak suruh i gunakan juga baucar tue sambil pergi bercuti dan sambut birthday i dekat sana.







: owang paling happy bila dapat pergi berjalan-jalan
















Akhirnya i pergi juga la. At least boleh release tension dan rehat-rehatkan diri daripada kesibukan kerjakan. I pesan kat cik abang dengan satu syarat i nak potong kek or watever dengan anak-anak. I nak dengan semua anak-anak i duduk dan nyanyikan lagu selamat hari lahir untuk i..mehehehe. Erm, cik abang turutkan jer..sebab die pun sunyi takde umairah dengan uwais.
























Tak sah kalo tak singgah pantai teluk kemang. Tengok tue! uqayla excited tgk pantai pastu menangis bila air kena kat kaki dier.



















Tengah sibuk tengok pantai tetiba perasan ada mamat ini buat romantik kat i...kihkihkih





 
 


















Hari ketiga di Port Dickson














Father and daughter


 





: it's u uqayla











 Wokey sebelum pulang jangan lupa singgah makan cendol bakar dengan pisang goreng cheese kat Port Dickson hokey!!


















Sambut birthday bersama anak-anak di Secret Recepi Di Hotel Muar Trades, Johor. Sebab nak jugak sambut birthday dengan semua anak-anak. Tercapai gak hajat ibu. Sayang anak-anak ibu.





No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...