December 12, 2011

My Photosh00t Part XIV

Assalamualaikum w.b.t


Cara Penggunaan Produk VCO + Collagen Catalyst

Assalamualaikum w.b.t

Cara pemakanan produk VCO + Collagen ini senang sahaja. Mungkin ramai yang terlupa bagaimana cara pengambilan bagi kedua-dua produk ini. Ok, this time i story-mory untuk 2 produk ini dulu yer..next entry i akan tunjukkan cara-cara pengambilan bagi produk Catalyst yang lain pula yer.. :)


CARA PENGAMBILAN DAN PEMAKANAN PRODUK VCO (VIRGIN COCONUT OIL)


Dalam sebotol ini ada 60 biji capsules sahaja. Cara pemakanannya pula ambil 2 biji bagi 1 hari, means 1 biji makan pagi dan 1 biji lagi makan. Kalo takut lupa nak makan, boleh amik siap-siap 2 biji sama ada pagi atau malam. Sebotol produk VCO ini boleh cukup untuk makan sebulan. pengambilan produk ini bergantung kepada hormon masing-masing. Ada customer yang 3 hari sahaja dah tunjuk kesan yang cepat. Refer pada i, sebulan lebih baru ada nampak kesannya. Untuk makluman kesan pengambilan produk ini memulihkan sistem imun dalam badan. Dinasihatkan jangan skip untuk makan produk ini walaupun sehari tau untuk kesan yang lagi memberangsangkan serta kulit yang lebih cantik dan gebu. ok.

 CARA PEMGAMBILAN DAN PEMAKANAN PRODUK COLLAGEN CATALYST


Dalam sekotak produk Collagen Catalyst ada 15 paket so 1 paket lei amik untuk sehari sahaja tau..tak boleh lebih..hehehehe..so caranya senang aja. Letakkan serbuk collagen ini atas lidah dan minum air suam atau air berjus (untuk kesan yang lebih effective). Pemakanan selama seminggu pun dah menunjukkan kesan yang positif. Produk Collagen ini cukup untuk selama 15 hari sahaja. Selamat mengcuba!!! huhuhuhu!!