December 28, 2012

Serupa Tapi Tak Sama




Assalamualaikum w.b.t

 Ya..kami serupa tapi tak sama..ya kami dilahirkan kembar..satu kantung yang sama..mama kami melahirkan kami secara normal tanpa perbedahan..pergorbanan yang besar tuk mama i..nama kami hampir serupa..mempunyai citarasa yang sama..
 
 
Perasaan yang sama terhadap sesuatu perkara dan benda (nasib baik citarasa pemilihan suami xsama..hehehehe), kami selalu berkongsi masalah bersama walaupun i sudah berkahwin..kami masih tidak dapat dipisahkan kecuali kematian..dia seakan memahami hati nie walaupun kami disituasi yang berbeza..
 
 
I masih rindukan zaman kanak2 kami yang selalu menjadi perhatian owang ramai..ya perubahan wajah kami pun semakin kelihatan..wajahnya seakan kebudak-budakan berbanding i yang sudah dimamah usia.. (bukan tua tau..xp mature..huuuhu..nak sedapkan ati)..ya dia kurus berbanding ngan i yang dah makin menembam dan chabby (xp suami suka..xmau kalah..hahaha)..ya giginya semakin kelihatan cantik dengan gigi besinya berbanding ngan i yang still nampak ketaringan (cam vampire u know!~~..huhuuhu)

 
YA ITULAH KEMBAR I##!!

: WE AR TWIN


: mentang2 gg nyer semakin tersusun..cehhh!!
: ya i malu nak tunjuk gg langsuir i


: gedik nak tngkap gmbr sendiri..erm..lynSS~~


: ank dara bermanja dgn mak lang nyer


: xoxoxox0


p/s: pengakuan sebenar yang terpaksa i lakukan..hihihihi..layan~~!! ^_^ }