April 17, 2012

Testimoni Pengguna Produk VCO - Powerlaa~~!!

Assalamualaikum w.b.t

Sekadar untuk berkongsi kegembiraan dengan customer yang dah mengcuba produk VCO..ternyata keberkesanan produk nie tiada lagi persoalan..semakin ramai yang sudah berkongsi pengalaman menggunakan produk VCO tanpa was-was..khasiatnya yang banyak, mudah n murah untuk didapati maka i selalu berminat untuk share pengalaman customer yang telah mengcuba produk nie...kesemua kaum hawa dan adam diluar sana yang masih lagi mempunyai masalah kulit dan wajah untuk kembali cantik berseri tanpa sebarang kesan sampingan. Produk nie i dah pakai almost 1 year n memang xdinafikan membawa perubahan yang begitu besar dalam kehidupan harian i...tatkala i pregnant pun alhamdulilah masih mengambil produk VCO nie..sesiapa yang masih ingin mendapatkan produk Catalyst, lei la dapatkan daripada i dengan harga promosi untuk setiap pembelian..insyaallah ada rezeki i akan bagi present or gift bagi customer yang kerap order produk Catalyst dengan i..jgn lepaskan peluang nie ok..






Kek Puding Roti Untuk Suami Tercinta

Assalamualaikum w.b.t

Hahahaha..entry kali ini nak citer gak pasal i wat kek puding roti pagi2 nie..sampai mata ini mengantuk datang opis..nasib baik la big bos xder n keje pun xla manyak sangat...nie gara-gara suami yang duk bertanya xde masak special ke contoh kek puding roti ke...hehehehe...alamak...tgk muka tue cam beriya2 nak..yer la i wat kek puding roti tuk dihidang ke suami tercinta pun boleh dibilang ngan jari.
  • wat time berbuka posa tahun 2011 (kismis hitam + madu cair)
  • wat tuk opis husband (taruk strawberry + sos vanila)
  • wat tuk makan sendiri - tue pun coz ada lebih bahan (time husband xder kat umah)
Skang ini husband dok tanya tak teringin ke nak wat lagi ker kek puding roti nie..huhuhuuhu..so jd nyer disebabkan bahan2 dah encik suami udah membeli maka tangan nie harus la rajin membuat nyer...hoohoho..cam terpaksa lak yer..kekekeke..so seawal jam 5.00 am i dah bangun tuk making this kek puding..wah!!~~ biar satu umah bau kek puding rotiku yg harum nie pagi2...heheheh...memang btui, husband siap kata sapa yang pg masak nie..sedap nyer bau..siap tersengih2 g..jd nie la hasil kek puding roti ku..hasilnya amat la kacau bilau sedikit..xper kene watermarks ckit..cantik la ckit nampak kek puding roti ku...hahahaha



Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...