June 20, 2016

Juadah Berbuka Puasa Hari Ke 6 Ramadhan


Assalamualaikum w.b.t



Dah lama teringin nak makan spagethi. Pada hari itu juga i dan sekeluarga berbuka puasa bersama parent i. Excited memang terlobih-lobih. Mana nya tak, first day berbuka bersama ibu dan ayah tercinta. Nak sharing ckit, i kalo masak spagethi suka guna sos tomato cendawan jenama KIMBALL. Tapi kebetulan pergi kedai semua sos jenama KIMBALL takde jual so belilah sos tomato cendawan jenama PREGO. Boleh tahan gak sedapnya. Campur dengan lobak merah, brokoli, sosej, cendawan butang dan daging hancur. Simple je masakkan. Sapa yang dah tak tahu nak masak apa or nak masakan yang simple jer lei la sesekali makan makanan ala-ala western.



 

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...