April 16, 2012

Maliqa Hijab - Batch 02

Assalamualaikum w.b.t

Untuk makluman semua, i telah pun update Tudung MALIQA HIJAB - BATCH 02 dalam FB serta material jenis kain daripada batch nie pun tebal ckit dan design baru serta ada diantaranya dh sold out..tapi kepada sesiapa yang berminat dengan pattern tudung bawal berjurai yang dah sold out nie lei la wat PREORDER dengan i secepat mungkin coz takut stok dah xder kat tauke besak..hehehehe..sesapa-sapa yang berminat lei la anta email ke ra_deka85@yahoo.com yae...
BATCH 02

CODE: R002
SOLD OUT

CODE: R001
SOLD OUT

CODE: R003
SOLD OUT


CODE: R004
AVAILABLE (1 helai)


CODE: R005
AVAILABLE (1 helai)


CODE: R006
AVAILABLE (1 helai)


CODE: R007
AVAILABLE (1 helai)


Contoh Pemakaian Maliqa Hijab - Batch 02


Contoh Pemakaian Maliqa Hijab - Batch 01

Doa Pengikat Kasih Sayang

Assalamualaikum w.b.t


“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”.
“Tetapi Ya Allah… Seandainya telah engkau takdirkan… dia bukan miliku… Bawalah ia jauh dari pandanganku… Luputkanlah ia dari ingatanku… Dan peliharalah aku dari kekecewaan”.
“Serta Ya Allah Ya Tuhanku Yang Maha Mengerti… Berikanlah aku kekuatan… Melontar bayangannya jauh ke dada langit… Hilang bersama senja nan merah… agar aku bahagia… Walaupun tanpa bersama dengannya”.
“Dan ya Allah yang tercinta… Gantillah yang telah hilang… Tumbuhkanlah kembali yang telah patah… Walaupun tidak sama dengan dirinya”.
“Ya Allah Ya Tuhanku… Pasrahkanlah aku dengan takdirmu… Sesungguhnya apa yang telah engkau takdirkan… Adalah yang terbaik buat ku… kerana Engkau maha mengetahui… Segala yang terbaik buat hamba Mu ini”.
“Ya Allah… Cukuplah engkau sahaja yang menjadi pemeliharaku… Di dunia dan di akhirat… Dengarlah rintihan dari hamba Mu yang daif ini… Jangan engkau biarkan aku sendirian… Di dunia ini mahupun di akhirat… Menjuruskan aku kearah kemaksiatan dan kemungkaran… Maka kurniakanlah aku seorang pasangan yang beriman… Supaya aku dan dia sama-sama dapat membina kesejahteraan hidup… Ke jalan yang Engkau redhai… dan kurniakanlah padaku keturunan yang soleh”.
Amin.. Ya Rabbal A’lamin.