YuP

Cahaya

September 8, 2014

Sambutan Hari Lahir Muhammad Uwais Yang Simple - Season 2


Assalamualaikum w.b.t


Cian anak bujang tahun ini sambut hari lahir anak bujang yang ke 2 tahun hanya biasa-biasa bersama keluarga mentua sahaja...actually nak sambut sama-sama dengan kuarga tersayang (belah kuarga i)..tapi ketika tue mama and papa i ada kenduri sedara mara di shah alam..pastu bila dah plan nak jumpa kuarga i time tue plak hari hujan lebat...anak2 pun dah tido dalam kete..so terpaksa la batalkan juga niat nak jumpa kuarga..sobs..sobs..sobs


Insyaallah maybe minggu nie nak balik umah kuarga tersayang celebrate birthday uwais yang ke 3 kali..kihkihkihh..uishhh...kalo pikir2 sambutan birthday uwais lagi hebat..3 kali berturut2..catat rekod anak bujang ibu nie..ok kebetulan MIL dan FIL serta SIL ada kat umah kakngah ipar duai i maka kami sambut la sama2 kat sane...



Sambutan just biasa2 sahaja..beli pizza hut dan sebiji kek..itu saja..tapi penuh bermakna dan meriah..tengok uwais yang sonok makan kek..memang rasa berbaloi beli kek chocolate estacy kat Secret Recipe nie..most sapa yang minat sangat dengan chocolate blei order kek nie..sapa yang muak tue beli la kek lain..hehehe..ohhh kek nie perasa premium baru dari secret recipe...yummmyy~~~



Pizza plak kami beli pizza hut just sebabnye dah lama tak makan pizza hut..balik-balik dominos jerrrr...bosan gak..ok nie memang ikut selera mak nyer..dah takder follow selera anak dah...kuikuikui!!!


Disekitar majlis sambutan hari lahir Muhammad Uwais bin Mohd Muzli yang ke 2 Tahun...p/s: dah besau dah anak bujang ibu..



: muhammad uwais tak sabar2 nak potong kek

:"mana diaorang nie, abg xsabar nak potong kek" - said uwais

: ayah  minta uwais pegang pisau kek

: "pegang lok2 pisau tue ye uwais" - said ayah

:"ok olok2 je tau potong yer abg uwais..bukn btui2, nnt rosak kek" - said me

: us

:ok..kanak2 sunquick lak posing tngkp gambar

:"makan kek satu sowang jer tau" - said uwais (tgk mulut umairah..tehee)

: sungguh menikmati btui anak bujang..sedap yer..



: selamat hari lahir sayang...