August 2, 2011

Bantal Merah



Assalamualaikum w.b.t

"Bila masuk bilik jer...tgk ini..apa udah jadi pada My Queen...layanss!!!"


: my queen geram ngan bantal merah?

: yarkhh~~ besau lak bantal nie

: cer..aku gigit bantal nie..sakit tak?

: asal masam lak bantal nie..air liuk sapa lak nie..ibu kot?
: jgn lar amik gambar...malu lar..

: ya Allah!! besau n berat yer...
: bau aper niek?...lawkkk~~



; penat yer>>>
: xsakit ker bantal nie?

: mengalah jer la

: tolong!!!!~~~~ batu belah batu bertangkup nak tangkup ako~~~

My Photoshoot Part III

Assalamualaikum w.b.t

"Terkenang-kenang i sewaktu duk bujang2 dlu..xder pun orang nak cbuk2 tanya "u dah kawin ker lum"..erm balasnya "lum..xp dah bertunang"..cam sedih jer..hehehe..bila dah kawin cbuk lak orang tanya "anak dah bepa?"...erm balasnya.."dah..anak bru sowang"...xp yang xkuasa i nak melayan kalo ada jer tanya "sowi, actually u nie dah kawin ker lum?"...kalo lah dah bentuk badan i cam mak orang of course la dah kawin..anyway xtaw lar kalo kut2 diaorang sebenarnya nak tackle or cucuk jarum...xp thanks kepada sesiapa yang xdak berniat sedemikian...hihihihi..pasan tui!!!!~~~...pe2 pun layan jer la muka i yang begitu cantik nie (semestinya..ciptaan Allah s.w.t) untuk i mengedik2 ngan hubie..ZAAAZZSssss~~~~"























Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...