April 17, 2012

Kek Puding Roti Untuk Suami Tercinta

Assalamualaikum w.b.t

Hahahaha..entry kali ini nak citer gak pasal i wat kek puding roti pagi2 nie..sampai mata ini mengantuk datang opis..nasib baik la big bos xder n keje pun xla manyak sangat...nie gara-gara suami yang duk bertanya xde masak special ke contoh kek puding roti ke...hehehehe...alamak...tgk muka tue cam beriya2 nak..yer la i wat kek puding roti tuk dihidang ke suami tercinta pun boleh dibilang ngan jari.
  • wat time berbuka posa tahun 2011 (kismis hitam + madu cair)
  • wat tuk opis husband (taruk strawberry + sos vanila)
  • wat tuk makan sendiri - tue pun coz ada lebih bahan (time husband xder kat umah)
Skang ini husband dok tanya tak teringin ke nak wat lagi ker kek puding roti nie..huhuhuuhu..so jd nyer disebabkan bahan2 dah encik suami udah membeli maka tangan nie harus la rajin membuat nyer...hoohoho..cam terpaksa lak yer..kekekeke..so seawal jam 5.00 am i dah bangun tuk making this kek puding..wah!!~~ biar satu umah bau kek puding rotiku yg harum nie pagi2...heheheh...memang btui, husband siap kata sapa yang pg masak nie..sedap nyer bau..siap tersengih2 g..jd nie la hasil kek puding roti ku..hasilnya amat la kacau bilau sedikit..xper kene watermarks ckit..cantik la ckit nampak kek puding roti ku...hahahaha



No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...