September 29, 2014

Simple Celebrate My Birthday



Assalamualaikum w.b.t


Korek-korek anset ada nampak gambar i dengan uqayla yang en suami captured semasa birthday (8 September) i pada 13.9.2014.


Kami celebrate biasa-biasa jer..takde pun potong kek ke or bunga..sebabnye kek macam dah biasa sangat and then time tue takde mood nak makan kek..so tak payah bazir2 duit beli kek deh..


Bunga? tak terpikir langsung kepala otak i dan suami perkataan BUNGA..bagi i xperlu pun takpe..lama2 layu gak bunga tue..bukan kekal pun {cuba nak sedapkan hati}..tapi sumtimes kalo bagi pun aper salah nye..tuhuhuhu



Kebetulan umairah dan uwais takde kat kampung..jadinya kami celebrate dekat The Mines jer..yerla tue jer tempat yang dekat..nak pergi mid valley rasanya mesti ramai orang..letih gak nak mencari tempat parking..



Kami cadang makan kat Thai Express..teringin nak makan2 pedas dan tomyam diaorang..





tengok tue uqayla tak lei nak duk diam nak gak melompat2 kat riba ibu..last-last layan kan jer la anak dara sowang nie







Dah penat baru la nak duk diam..tangan i dah lenguh tapi buat-buat jer tangan tak lenguh..tengok tue muka yang kepura-puraan wat muka2 senyum jer..







tangan uqayla sampai tepis muka i lagi tue sebab tak nak bagi ibu die cium muka die.."upah cium la ckit sayang"








ok...konon2nye nak mimik muka comei cam muka uqayla la..tapi rasa cam buruk bebenar lak..kowang yang xlalu nak tengok tue wat2 tak wujud la i kat tepi uqayla tue..hokeyy!! FULL STOP








alamak cik abang dok tangkap gambar i menampakkan dagu double ching i plak kat situ..kantoi nak wat muka kurus kat kamera...hahahaha







Posing ckit jam tangan birthday gift dari suami tercinta..buat-buat muka kasihan tak dapat hadiah...last-last sponsor gak beli jam tangan baru kebetulan plak jam tangan dah rosak..ok la pe..taun pas tak dapat pun hadiah hari jadi kan...pejam mata jer cik abang bayar duit beli jam tangan baru i..tehehehe..thanks sayang bucuk2...







uqayla dah mula menangis2 nak chenen2 dengan ibu..walhal bru pas bagi makan bubur...nampak jer badan kecik tapi kuat makan tau..and kuat "membuang" tue yang badan mantain ajer..






deco-deco sikit jam tangan baru kat atas tilam nampak meriah ckit...kihkihkih






pilih jam tangan Bonia Sapphire Rose Gold




No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...