YuP

Cahaya

September 25, 2014

Kelicikan Datang Dari Dia




Assalamualaikum w.b.t



Dia dah besar
Dia dah 8 bulan lebih
Dia dah pandai merangkak
Dia dah cakap banyak
Dia dah pandai mengamuk


Dia dah pandai tilik muka orang
Dia dah suka gelak ketawa
Dia dah takmo cakap dgn org die tak kenal
Dia dah suka mengempeng kat ibu
Dia adalah anak ibu
Dialah amanah ibu dunia dan akhirat


Semoga ibu tabah mendidik anak2 ibu menuju berjaya di dunia dan akhirat..Amin

Sayang dengan anak2 ibu...muahks..muahkss





time nie baru amik adik uqayla dari umah nanny dier..siap tenung tajam lagi kat ibu..nak mengempeng dengan ibu lar tu..tue susu badan dalam botol tue kena habis kan dulu ye sayang~~







Kaki tue dah nape adik..siap berkuak2 bagai dah..taknak masuk dalam baby coat..actually sajer jer letak adik dalam babycoat sebab nye time tue i ngah cbuk menyapu rumah..so memang kena letak kat atas takut anak kena habuk..





nie dah gaya Hi-5 dengan cara lompat bintang style uqayla






ok dah style rancak dah sampai romper adik uqayla pun dah nak terbukak butang nyer..amik!!! power puff gurl tau...eiko hado!!! kuikuikui





kebetulan plak pampers uqayla ada kat tepi..memang jadi ole2 anak dara nie la..time2 kita ngah menyapu, kedengaran la pekik terlolong anak dara dlm babycoat.






Bila kita nak amik, tak kasi lak siap buat muka garang and mare2 gtew..kamu hingat ibu takut..tak takut hokey..tp kalo buat muka kiut miut tue tergoda gak ibu...wokey..abaikan jerit-jeritan kamu tue wahai anakku...teruskan mainan mu itu






now times up.. jom tukar pamper, gempeng dengan ibu dan tido..tatatata


























>

No comments: