YuP

Cahaya

August 2, 2012

Tudung Aidijuma



Assalamualaikum w.b.t



Mula-mula tue suka sangat tengok Datin Norjuma pakai tudung bawal yang kaler wonderful punya..wah~~tapi ntah bila2 lei datang ke butik AJ dan memborong ke semua tudung-tudungnya..yer la kadang2 tue owang lain pakai cantik bila tang kat muka kita tue ada jer tak kena...tapi i memang berminat sangat dengan material serta kaler tudung bawal aidijuma punya..so bila check kat fb, datin mengwar-warkan berita yang booth tudung aidijuma di buka di Karnival Borong Baju Raya @ Selangor.




Maka nyer kebetulan i pergi ke PKNS Shah Alam beli baju raya anak dara so sempat la menyinggah membeli 2 helai tudung bawal kod 204...nak beli yang lain lagi dah kena rembat dengan customer yg kunjung kat ctu sebab takder stok lebih...sangat2 la sedih..jadinya nie la jenis kaler tudung i sempat rembat sebelum owang lain rembat..nak beli online asyik malas dan tertunda jer..hehehehe









3 comments:

chitra devi arumugam said...

Makin cantik la u tiqa:-)

RaDeKa said...

ye ker..hehehe...tq citra..nie penangan bb dlm pewut nie sebenarnya.. :)

Anonymous said...

Assalamualaikum. Jom visit facebook page Hijab by Jentayu. Kami menawarkan variasi tudung yang menarik pada harga yang berpatutan. Siap ada diskaun lagi bila beli banyak. Cepat sementara stok masih ada. Salam bcantik2, ikhlas dari Hijab by Jentayu