YuP

Cahaya

August 3, 2012

:: Dah Rendam ::

Assalamualaikum w.b.t

I dapat akar bunga fatimah nie dari mak mentua i yang baru balik dari umrah..so gunakan sebaik mungkin..ikut je cara-cara bagaimana nak meminumnya { just klik kat cni my entry sebelum nie khasiat akar bunga fatimah }..owang kater time dah datang contration baru minum..dlu time pregnantkan nur umairah dlu time air ketuban i dah pecah xp ckit jer coz xlarat nak minum dan abiskan..pe2 pun semua nie kuasa Allah s.w.t..manusia hanya bertawakal dan berusaha hanya DIA yang dapat menentukan segalanya.

:: tq hubie coz tlg rendamkan tuk ayang..hehehe ::

No comments: