YuP

Cahaya

July 30, 2012

Kesan Penggunaan Produk VCO Catalyst Bagi Ibu Preggie - LIKE Me~~

Assalamualaikum w.b.t

Sebelum nie i punya entry pun dah ada cerita pasal mengenai kesan penggunaan panjang produk VCO catalyst..xp kebanyakan ibu2 yang preggie nie was-was dan takut2 nak makan vco time preggie..actually produk nie memang tak ader langsung kesan efek aper2 malah banyak mendatangkan kebaikan dan kesihatan terhadap ibu dan bb yang dikandung..kenapa i kater camtue sbb nyer i dah pun makan produk vco nie since dah hampir setahun termasuk la ketika i mengandung nie..alhamdulilah badan dan kulit jadi lebih cerah dan susah jerawat nak tumbuh kat muka ni..i dah makan produk nie untuk pregnant nie ketika 4 bulan lebih kerna awal2 tue i mengalami morning sickness yang sangat teruk..so ubat2an nie memang xlei masuk..tenaga pun xder n jerawat kerap sangat kunjung kat muka nie..rasa tensen pun ader..kesan2 strechmark masih lagi berbaki ditambah pula dengan kesan yang baru..tapi alhamdulilah selepas penggunaan produk pure oil vco perut kadi tak regang, gatal dan strechmark yang dlu pun beransur hilang..untuk pengetahuan semua produk vco nie tiada bahan kimia dan pure punya virgin coconut oil..

Alhamdulilah skang kandungan 37 minggu 5 days still g makan produk vco yg jenis softgel dan pure oil..tuk ibu preggie yang nak memudahkan proses bersalin lei gunakan produk pure oil vco dan wat urutan pada perineum or miss "V" anda selepas mandi..pastikan tangan anda dicuci dengan bersih terlebih dahulu bagi menghindari dari sebarang jangkitan kuman sbb nyer kawasan kita tue sensitif dengan benda2 asing..ok..


:: VCO jenis softgel ::

:: VCO jenis pure oil liquid ::

Antara kebaikan Vco Catalyst kepada wanita hamil ialah:

* Kurang masalah keletihan dan tidak bertenaga
* Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat atau berminyak walaupun perubahan hormon berlaku sewaktu hamil
* Sistem penghadaman atau pencernaan berjalan lancar (tiada masalah sembelit)
* Tiada masalah keputihan sewaktu hamil
* Masalah kulit meregang/merekah dapat di atasi (strechmark)
* Kulit bayi cantik, tiada jaundis/kuning
* Sentiasa bertenaga dan tidak letih (dalam tempoh 10 hari awal berpantang)

p/s: Kesan-kesan pengambilan Vco Catalyst mungkin berbeza pada setiap individu bergantung kepada hormon masing-masing..


Skang nie i tengah wat promosi yang memang murah-murah sangat dari harga sebelumnya..so sapa2 yang berminat nak produk dari Catalyst lei la call or msg at 172538580 or email ra_deka85@yahoo.com .. SELAMAT MENJALANI IBADAH SOLAT DAN BERPOSA.. 


:: muka ibu preggie yg tanpa ditouch up sebarang
makeup cuma diglow dengan pure oil VCO ::




1 comment:

Anonymous said...

saya pregnant 5 bulan.. boleh dah ker ambil vco ni.. berapa u jual sekotak??/

boleh email di azren_yan@yahoo.com