March 7, 2012

Yesterday: My Bad Day

Assalamualaikum w.b.t


Actually nak story mory ckit pasal check up semlm for this 2nd preggie...erm the result is so bad coz my weight up to 3.5 kg in 1 month..huhuuhu..b4 this memang teruk morning sickness and turun 7 kg dalam masa 3 bulan. bila dah tak muntah ini memang mood tuk makan makin bertambah lar kan...hehehe...pemakanan pun memang i xjaga and main balun ajer makan..so 20.3.2012 nie kne la minum air gula..adui memang xhingin nak minum...pe lei wat...demi kesihatan...memang tak dinafikan. Sampai hubie pun siap sound jangan minum air bergas n manis2...dlu waktu i preggiekan Nur Umairah memang i tak pernah sentuh air yang bergas kecuali minum ais..memang xlei lepas..bila pikir2 balik takut gak..so semlm hubie belikan susu Anmum pregnant punya perisa coklat..ok la no bad...so ubat obimin pun dah tak tinggal dah..takut gak pe2 jadi kat bb punya tumbesaran...

Untuk pengetahuan semua...semenjak kebelakangan ini kepala i suka sangat fening bebenar...risau sangat2..nak kata keje opis banyak sesangat xder pun, tension pun ngak ada dan yang lagi siap tangkap kat kening nie hah..ulamak!!Allah saja yang tau sakitnyer tue...takkan asyik nak telan panadol..doc pun xgalakkan ibu mengandung amik pil panadol kerap sangat kecuali kalo sakit yang teramat sangat baru blei take it..doakan i n bb dalam perut nie chat walfiat yer semua kawan2.. :)

No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...