March 5, 2012

Melalui Saat-saat Indah Bersama Insan Tercinta

Assalamualaikum w.b.t
Dah lama i tak berceloteh dalam blog nie..hehehhe..masa ini i ngah melayan saat-saat indah untuk menimang cahaya mata yang kedua. So skang kandungan i nak masuk 16 weeks dah (trimester ke-2). Selepas melalui cabaran morning sickness yang teruk, skang i dah boleh makan makanan yang lebih more kepada western food and lauk pauk kampung. Jgn tak tau yang i nie memang kuat makan dah skang..xtau la timbang sok nie naik bepa. Asyik mengketerdarah ajo kojo yer..hhohoho..hopely bb dalam kandungan i chat walfiat walaupun bb kali ini kurang rasa ransangan tendangannya..Kali ini i tak kisah jantina bb dalam perut i nie boy or gegurl, janji sihat and sempurna kejadian...Amin...mood untuk memasak pun dah kunjung tiba..lega hati hubie i..mananyer tak 4 bulan jarang masak untuk hubie atas gara-gara morning sickness yang tahap xlei bau masakan n potong bahan2 masakan terutama potong bawang..alhamdulilah skang dah lei masak untuk suami tercinta..kadang-kadang bosan gak asyik makan kat luar jer..duit pun nak gak kono jimat..arini pagi-pagi suami dah makan nasi + sambal sotong..berselera btui dier...hehehehe..doakan kebahagiaan dan kesejahteraan rumah tangga kami yer bersama zuriat2 kami..hohohho...salam

No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...