YuP

Cahaya

December 27, 2012

Dolce Collection

Assalamualaikum w.b.t


Tajuk nampak menarikkan..just to sharing..hehehe..tuk pengetahuan semua shalws beads dari Dolce Collection nie memang murah dan cantik..xp nak dapat shawls yang murah nie hanya ad dekat Dolce Collection sahaja tau..kalo tengok n jenguk kat pasaran shawls beads yg biasa pun dah RM85 xp harga kat Dolce Collection hanya RM70 tuk 1 tone..xlama g shawls beads yang 2 tone akan diorang update..so once diaorang dah announce kat FB secepat kilat korang grab it tau..coz shawls yang diaorang jual nie memang cpt laku..uoll's leh la g wall FB diaorang ok tuk maklumat lanjut..pls LIKE manyak2 kat FB for support tq..



: shawls colour is red & beads is white
 
 

 
 
: shawls is 2 tone : light & dark green + beads is green white

 
: shawls colour is blue + beads is light purple

 
: shawls colour is silver + beads is orange


 
: shawls colour is dark brown & beads is gold + white


p/s: kepada sesiapa yg berminat lei pm fb this owner ok
DOLCE COLLECTION

No comments: