August 10, 2012

:: Syahdhu Yer Raya Tahun 2012 ::

Assalamualaikum w.b.t

Tatkala skang nie rmai kuarga yang membeli belah tuk persiapan raya taun nie..i pun wat persiapan raya..xp persiapan tuk bersalin dan berpantang..hehehe..kalo kampung tue kita yg tak sabar nak pergi beraya umah sanak saudara..tapi kali nie i menunggu org yang datang beraya umah i..owang lain dapat baju, pakaian dan kasut baru xp i lagi hebat dapat baby baru..kalo dikira-kirakan Nur Umairah lagi untung sbb dapat baju baru, kasut baru, stoking baru dan dpt adik..so yang paling meriah yang lagi sonok adalah anak dara i..semua dapat baru..cuma ibu dan ayah nyer shj xdpt nak join kakak pergi beraya kat kampung di johor..xp ibu dah wakilkan kakak untuk kutip duit raya sekali ngan tuk adiknyer sekali..hehehehe..al maklum ibunyer xdapat beraya dan haruslah menghantar wakilnyer disana yer...hohohohoho...alhamdulilah taun lps i dapat posa penuh time preggiekan Nur Umairah..untuk adik nyer pula syukran masih posa lagi dan xder tinggal2 cumanyer xtau dapat posa penuh or x coz lagi 9 ari lagi untuk berposa..taun nie juga mama dan papa i dapat cucu no. 3..insyaallah..doakan i dan bb selamat dan sihat walfiat..ku harapkan doa2 dari kalian semua yak~~..uuhuhuhu

Cam2 citer dengar dlm blog nie citer pengalaman bersalin kat hospital putrajaya nie..ada kater layanan bagus ada yang kater x..doa2kan la urusan bersalin i nie dipermudahkan..Amin..xp jangan tanya bersalin kat hospital maner yer..coz dlu nak sgt bersalin kat hospital putrajaya..n then last-last kne tendang kat hospital sg. buloh..nasib baik dekat ngan umah parents dan time tue tak dilate g cuma air ketuban jer mengalir sikit2..tuk bb kali nie xtau la ada tanda ker or trus sakit jer...harap2 jgn la kne induce..pe2 pun kali nie memang hepi sangat2 coz dapat beraya dengan my big family/ahli baru..hehehe..doa2kan terbaik tuk i, bb dlm pewut nie dan kuarga i...AMIN

**i lampirkan beberapa gmbr yg syok sndr tuk tatapan anda semua..zasss...hohohoh





No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...