YuP

Cahaya

August 15, 2012

:: Anak Dara..Owh..Anak Dara::


Assalamualaikum w.b.t
Umur anak dara i dah 19 bulan so memang macam2 dier dh pandai wat..yang xsangkanyer nur umairah dah pandai blajar menyebut ayat2 bahasa baku..yang paling proud ngan nur umairah ialah dier lei sebut ayat2 yang i cakap dekat dier dengan merepeat semula..xp ada pelat2 ckit2 la...skang nie pun nur umairah macam manja sgt dengan i..al maklum sebelum nie anak dara nie memang rapat bebenar dengan ayah nyer..xp kebelakangan nie semenjak i tengah menunggu saat2 keahiran adiknyer, nur umairah seolah2 memang nak perhatian i sepenuhyer..hehehe..memang anak dara i nie bertuah..hihihiihi..sebelum anta nur umairah kat umah kakak ipar maka nyer i kne snap gambar anak dara nie manyak2..tengok la macam2 aksi manja dan seksi anak dara nie..kiss ckit kakak~~~ muahkss..

p/s: ketika i tulis entry nie i dah masuk 40 weeks dan still working coz xder g tanda2 nak bersalin..doakan2 i bersalin pas raya yer..hehehe..xp dlm buku merah memang dah letak 21.8.2012 nie kne serahkan diri kat hospital..so memang jawabnyer i bersalin kat Hospital Sungai Buloh..beraya kat hospital ari raya ketiga.. :)

:: owh my god::

::aaahhh~~~::

::muahkss..to u lar::

::eeeii!!!::

::arghhh~~~~::


::blikkk!!!~~::
::sakit lak mulut nie..hihihihi::

No comments: