February 23, 2016

Nak Let Go Baju Melayu Uwais - FREE




Assalamualaikum w.b.t







Nak habaq mai kat semua orang yang i nak let go baju melayu uwais style teluk belanga. Kain dan material semuanya baik dan tak panas. No caj except untuk penghantaran jauh daripada kawasan Putrajaya akan dikenakan caj penghantaran. Semua kain nie jenis home made punya. Sebab semua baju melayu uwais i tempah style teluk belanga supaya leher anak tak tercekik dengan style cekak musang. Lagipun uwais nie cepat berpeluh. 











Kalo orang tanya i nape jual? jawapan i sebab proses nak tambah anak lambat lagi. Lagi pun almari kat umah tue dah padat dan penuh sesangat. Suami pun dah pesan kat i untuk let go kan sahaja baju-baju melayu uwais. Baju melayu nie semuanya baru pakai sekali sebab uwais tak bepa gemar pakai baju melayu. Stress makcik. Hehehehehe.





Kaler Yellow Mustard; Size Umur 1 Tahun









Kaler Dark Orange; Size Umur 3 Tahun





Kaler Dark Green; Size Umur 3 Tahun



Kaler Pale Green; Size Umur 1 Tahun




p/s: if u'alls ada yang berminat lei drop comment dan no.tel korang atau korang ada suggestion tempat yang boleh didermakan pun boleh la comment dekat bawah nie ye..thanks semua..wassalam

No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...