January 16, 2015

Welcome To The 3 Series Club


Assalamualaikum w.b.t


Wah..wah...pejam celik pejam tak celik2 dah masuk umur awal 30-an dah..sowi lambat sikit nak story pasal zaman 20-an i dah berlalu...ermmm ramai gak member2 yang wish selamat masuk kelab ke 3 series nie...wekekeke...nampak tak dah masuk alam berusia..rasa cam cepat sangat masa berlalu..Menci taw kak jah and kak mah...silap2 owang panggil i makcik tiqah...udahhh...





Putaran hidup nie cepat sangat jer masa berlalu..kalo ada mesin canggih yang lei putar lik zaman i anak dara kan besh...cam imam muda...takpenah nak tua2 wei...tak penah terdetik pun nak ingat angka 30an tue...kuhkuhkuh...fuhhh rasa cam nak pengsan jer rasa..mane tak bila ditenung dan dipikir ape benda azam i dah capai tahun 2014 nie...planning mula2 awal2 tahun punya la gempak tapi pelaksanaan hasrat tue macam tak kesampaian hajo..ada aje halangan..tapi carry forward ajer atiqah oiii...ko bukannye pun nak usaha keras nak amik berat dan mudah ajer (berat badan hako amik kesah)..takpe la..takder rezeki...yang penting jangan mudah putus asa...dorongan dan sokongan dari pihak yang bertanggungjawab sentiasa mengiringiku...insyaallah








Tapi yang pasti rezeki dari Allah s.w.t pada anak2 alhamdulilah kalo diikutkan dah 3 orang anak i kendung dari umur 25 tahun kahwin hingga la dah cecah umur 30-an nie..adatla kalo orang kata usia tak dapat nak diundur dan rupa tue tak lari dari berkedut..tapi ape salah nyer kalo kita usaha untuk tidak menampakkan diri nie berusia...usahakan jua la diri nie menggunakan bermacam2 produk...minda dan ingatan nie pun dah tahap parah nazubillah dah...arinie ingat, tapi sok lusa belum tentu hingat...baru la ko nak terhengeh2 cari ayat2 atau surah2 yang dapat menguatkan ingatan.








Kalo i belek gambar mula2 umur 25 tahun memang ketara sungguh2...member i yang dulu2 tue takde lar melampau nampak sangat berubah muka tue...yang i ni tak sampai 5 tahun dah kereput sana sini...nak tak nak macam i yang kaum hawa dah beranak pinak..kihkihkih...tapi dimana ada usaha disitu ada kejayaan..





p/s: time nie jerawat i tak gigih lagi tumbuh kat muka i..skang nie makin lama makin banyak la tuai hasil kat muka nie...now try nak cuba produk lain..kalo hokey i gtaw..kalo tak tue paham2 jer la mungkin kulit i tak sesuai dengan produk yang i nak cuba nie...wasalam

No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...