YuP

Cahaya

December 30, 2014

Sedap Cicah Budu Jam Tangan




Assalamualaikum w.b.t


Hah..pic nie candid time kami nak pulang ke rumah parents i di Sungai Buloh. Macam biasa tengah tunggu en suami beli barang, i pun candid la gambar sama-sama dengan udak tenit nie. Tengok muka uqayla, muka cam tak bersalah hisap sambil geget jam tangan abg die. Kebetulan uwais dan umairah kat kampung. Tapikan, kalo adik uqayla pegang, abang uwais tak mare..sebab abang uwais sayang sangat dengan adik nyer..tengok muka uqayla geget jam tangan ultraman tue cam sedang cicah budu..hehehehe...sementara tue meh i tempek gambar kami sewaktu ibunya yang beria-ia selfie tapi anak dok hisap dan geget jam tangan ultraman.


: sedap sangat ker adik





wat dunno jer udak tenit nie bila kita tgkp gambo..tak der heran yer dier ibunyer selfie






khusyuk benar geget jam tgn abg dier..sampai mengelupas dah hujung jam tangan tue..gatai nak tumbuh gigi ker sayang..






Time nie adik pasan yang ayah die dah sampai nak masuk kete..padahal jauh lagi nak tgk kelibat ayahnyer..takut kena mare dengan ayah lattew




p/s: jam tangan yang uqayla pegang tue adalah jam ke 3 kali heiden beli taw..pasni tak taw la kali ke berapa nak beli jam tangan abang nyer lagi..wlaupun RM10 hingit jer tapi kalo dikira2 3 kali beli dah RM30 hingit melayang duit i..

No comments: