August 14, 2013

Ucapan Eid Mubarak 2013


Assalamualaikum w.b.t



 
Walaupun harinie dah masuk hari ke 7 kita beraya, i hampir lupa untuk mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir kepada semua terutama kepada bonda, ayahanda, adik beradik, saudara mara, sahabat handai dan seluruh hamba yang mengenali diri ini sekiranya kata-kata dan tingkah laku diri ini menguris hati anda..yer kita hanya manusia biasa yang tidak lari dari salah dan silap..harap-harap ampun dan maaf..ok..begitu juga dari kami sekeluarga..dah tak mahu sedih-sedih sebab nye dah raya kan..kita kena bergembira..hehehehe..kepada sesiapa yang nak datang beraya dirumah i amat-amatlah dialukan tapi harap la anda memaklumkan kepada kami supaya anda datang ke rumah i tak der la kena patah balik disebabkan tuan rumah nyer tak aderkan ataupun hanya sempat tuan rumahnye menjamu kuih raya sahajakan..so kami pun boleh la dapat menghidang juadah yang lebih menarik dan sedap..sedap ker...yang tue kena datang dan rasa sendiri rendang dan lontong i ok..wahh...ada riak kat situ kan...okkkk...tarik alik...hihihihi..entry kami beraya dan photoshoot bersama keluarga tercinta akan i upload and story mory nanti yer..selamat beraya semua...muahhhhhksksksk!!!~~
 
 
 

No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...