YuP

Cahaya

July 8, 2013

Kawaii VS Giyomi


Assalamualaikum w.b.t
 
 
Mulut malas nak berbicara maka tangan haruslah rajin menaip perkara-perkara yang mengarut nie kan...hahaha..apa-apa pun mood nak menaip dah ada so korang lain jer la kan..hihihihi...anyway version buat muka-muka giyomi dah kurang dengar dah kan...dulu bukan main famous..yang perasan diri tue giyomi pun ada cam i...statement i "ada ako kisah"...dulu i mabuk dengan buat muka ala-ala kawai style jepun and now buat muka ala-ala giyomi versi korea...pasni tak tahu la version apa pulak kan...layan jer la...

Zaman anak dara tak kahwin lagi boleh lar nak buat muka style cam budak2kan tapi dah muka nie tak seberapa nak budak dah maka haruslah dalam kepura-puraan ibu anak dua nie buat muka comei dan gedix-gedix sikit..so anda semua dapat lar bertahan sejenak rupa yang "comei" and "gedix" nie sebentar nye...muahahahamuahahah~~~
 
 

No comments: