YuP

Cahaya

June 18, 2013

Budak Yang Terlalu Comei



Assalamualaikum w.b.t

 
Ye kebelakangan ini mood untuk menulis blog semakin merudum jer kan..ermmm...keadaan badan yang tak berapa sihat oleh sebab-sebab tertentu...ehehehe..nanti i bagitau berita gembira nye sebabnya masih terlalu awal untuk menjawab segala persoalan di atas...hahahaha....nak gempak plak kan...so persiapan dan aktiviti apa yang i buat sepanjang senyap daripada menulis blog nie adalah membuat keje untuk mencari rezeki...ye mengaudit orang yang tak habis-habis sampai nak muntah dibuatnye kan...pe nak wat dah nie keje i perlu buat untuk cari rezeki...hehehehe..alhamdulilah sekarang nie rezeki makin melimpah ruah..rezeki yang bermacam-macam bentuk dan hati nie sentiasa mensyukuri atas nikmat yang diberikan oleh yang Maha Esa.

 
 
Sekarang minat terhadap lagu-lagu yang sentimental semakin menjadi-jadi kan...dulu nyer yang minat lagu-lagu hip hop or yang bergenre rock dan rancak tapi sekarang mesti cari lagu yang nasional klasik sikit...so terasa diri nie dah tua sangat..banyak citarasa yang berubah pada diri tapi lagu korea masih lagi ditempat hati nie..kalo dulu suka makan makanan fastfood tapi sekarang lebih kepada makanan barat-barat nie...
 
 
 
Ketika tak der keje nie rajin bebenar diri nie melihat gambar kanak-kanak yang muka sangat la kawaii dan gwiyomi kan...memang tergoda la sangat2..kalo para ibu-ibu luar sana yang nak anak-anak mereka comei2 cam Lincoln nie lei la tempek gambar besar2 di setiap penjuru kat umah or opis tue...insyaallah anak yang bakal dilahirkan akan sebijik keluar macam muka baby yang kita suka tengok...tue semua kuasa Allah s.w.t kan...









No comments: