July 9, 2012

Pesta Bunga Alaf 2012 Di Putrajaya

Assalamualaikum w.b.t

Kami adalah salah seorang pengunjung yang datang pada awal pembukaan pesta nie. So sebelum pulang ke rumah papa dan mama maka kami pun bersepakat bawa miss anak dara kami pergi melihat keindahan bunga-bungaan kat pesta berkenaan. Mula-mula x-cited miss anak dara. Lama kelamaan tue muka dah cam kuyu n mengantuk jer. Yang lebih banyak posing dan tangkap gambar ibu dan ayahnya ye..hehehe..untuk pengetahuan semua nie adalah pertama kali kami bawa anak dara ke pesta bunga di putrajaya..sebelum nie pesta bunga tahun 2009 kami pergi sebagai tunangan, tahun 2010 i preggiekan miss nur umairah...dan sekarang kne jugak bawakan nur umairah since die dah setahun lebih nie..biar mengenal lebih ilmu-ilmuan tentang habitat tumbuh tumbuhan nie. Even ibu n ayah nyer pun baru nak blaja cara-cara menjaga tumbuhan..selama nie pandai siram jer...cucuk tanamnyer tak reti pun..pe2 pun memang besh bangat pergi ke pesta tue..pasni pesta taun depan dengan 2nd bb nie lak..hihihihi..insyaallah

: nie bunga orkid la~~

: periuk kera..besau!!!

: muka yg xsempat nak bersolek...

: nur umairah yg dh xkuasa nak tgkp gmbar g

: tanda-tanda muka nur umairah dh mengantuk

: muka yg msh bersemangat nak beposing lagi

: gg nur umairah yg nampak jarang..tunjuk ckit


: hubie n nur umairah siap bercanda + bertentangan mata..jeles i

: catwalk pls~~~

: pokok bunga yang muram

: nie pokok bunga yg xbepa nak mekar...ehehee

No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...