YuP

Cahaya

May 24, 2012

Bukti Ibu Preggie Wat Audit



Assalamualaikum w.b.t






Minggu lepas i busy wat audit di IKBN Kuala Langat. Memang sonok la..besh sangat..semuanya ok..senang nak wat keje...so i memang ditugaskan untuk mengaudit Kawalan Pengurusan Aset dan Inventori. Walaupun badan dah sarat mengandung pun still jalankan tugas dengan penuh dedikasi dan bersungguh2..hehehe..ewah... tapi memang kena sentiasa cari check point tuk rehat la..kalo tak mau pengsan mak preggie nie..time kasih banyak2 kepada En. Rosdi, Cik Sazliza, Puan Mizabaizura dan Puan Lina sanggup menemankan i untuk check aset kat sane dan tak kurang juga melayan karenah i nie tak abis2 dan tak lupa jugak kepada cik abang yang bezy amik gambar kami di sane..huhuhuhu






::check tagging kat lampu studio::


::berposing nak shoot gmbr yg cantik w/pun dh buyung::



::contoh gambar dishoot::

::audit alat muzik::

::dah penat jalan lei la singgah mkn di dewan makan mereka::





::sambung mkn tuk ngah ari..memang lapau sgt::



No comments: