YuP

Cahaya

March 29, 2012

Anak Dara Ku

Assalamualaikum w.b.t

Cerita merta mengenai anak perempuan i Nur Umairah yang semakin manja, petah bercakap dan berkata2..hehehe..stp kali bawa anak dara i mesti owang xcaya Nur Umairah baru 1 tahun 2 bulan. Mereka ingat anak i dah 2 tahun lebih..tu yang title kat atas i bubuh...but sweet..coz she look tall more than child yang baru setahun lbh. Mybe ikut baka husband i kut. Kadang kala tengok telatah anak dara i pun dah macam umur owang dewasa..setiap kali kalo i nak peluk husband mesti dier jelous n mula la tarik rambut or tolak badan i..memang my generation..time pregnantkan Nur Umairah, i memang xnafikan yg i nie memang kuat cemburu..tup-tup melekat kat anak dah...now pregnant yang ke dua nie..xnak emotion bebenar..hepy go lucky ok..bila dah 2 tahun lebih keje audit n outstation still rasa cam anak sekejap jer dah membesar..but kami akan pastikan spend more time dengan anak walaupun sekejap..so far anak xde la cerewet or memilih owang kalo ibu dan ayahnyer kuar outstation sama. Pe2 pun pasni kakak (Nur Umairah) xsunyi sangat coz ada adik sebagai peneman tuk bermain...hehehehe..time out tuk sesi membaca majalah tuk ibu-ibu comel yang mengandung yer..hihihi..bew..bew..wasalam










No comments: