January 3, 2012

Universal Studio, S'pore - Part II

Assalamualaikum w.b.t

Entry kali sambungan daripada part I mengenai trip i ke US, S'pore..memang syok xp ada penat ckit la. My dotter pun nak tired mananya tidak dari pukul 8.30 pagi hingga 9.30 mlm. Sebab trip yang awal ticket dah abis dijual so terpaksa la amik schedule yang ada daripada Syarikat Odessy..Al-maklum la pertama kali pergi terpaksa la cari cara yang mudah dan senang kami nak menapak. Saksikan la pengambaran kami yang super adventure ini..hehehehe. Kalo nak tau lebih lanjut mengenai pengembaraan kami ini saksikan part seterusnya coz puan dlm blog ini serba ada mood kemalasan tahap gamban..hihihihii

: sebelum bertolak kne g money changer dlu..








: foreigner dr china minat sgt tgk umairah siap candid gambar anak i g tue...


: Nur Umairah x-cited tgk bangunan cantik2 n besau2 gtu..



: me + popcorn..lebih kurang jer warna shawls i ngan bumbung popcorn nie...uhuhu






: me + Nur Umairah + ballon seller







2 comments:

ezin said...

seronoknya ! if pergi sana budget dlm berapa yea ?

RaDeKa said...

: memang sonok ezin..waktu tiqa g cne bajet tue ada la dlm RM500 lum g masuk belanja makan minum dan hotel..dalam RM1k gak la..hehehe..

tips tiqa: tdo hotel bajet cam une hotel..makanan dan minuman better beli siap2 kat JB (xp masuk dlm bag).. :)

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...