November 30, 2011

MindStar - Catalyst Product

Assalamualaikum w.b.t

CATALYST MINDSTAR

RM 59.90 (semenanjung)

RM 65.90 (sabah & sarawak)APA ITU MINDSTAR ??MINDSTAR adalah sejenis makanan yang memberikan nutrient untuk saraf bagi memulihkan kesegaran otak.Ia dapat merawat masalah saraf dan mental, takut, cemas dan runsing serta memberi keyakinan serta membangkitkan semangat. Ia dapat menguatkan daya berfikir dan mencerdaskan akal serta membaiki daya tumpuan,menghapuskan letih lesu,serabut fikiran dan kelesuan otak.


MAKANAN TAMBAHAN UNTUK MINDA DAN KESIHATAN


MINDSTAR adalah makanan tambahan otak dimana dapat membantu mengatasi perkembangan dan masalah otak seperti mencergaskan otak, meningkatkan daya ingatan, tumpuan dan kerajinan serta keletihan tubuh badan.


Minstar adalah suci dan halal, ia tidak mengandungi dadah dan dengan itu ia tidak mendatangkan kesan sampingan, tidak membahayakan kesihatan dan tidak menimbulkan ketagihan.


Otak yang cergas menjamin fizikal, mental, emosional dan spiritual berada dalam keadaan yang cemerlang.


Apabila otak dan kesihatan bertambah baik, ia akan membentuk sikap yang positif dan berfikiran matang. Ia juga membantu otak seseorang berfungsi ke tahap yang lebih maksimum.KEBAIKAN MINDSTAR ?


4 Faedah dan Kebaikan dalam MINDSTAR :

  • Minda - Menguatkan daya ingatan serta meningkatkan daya kreativiti (otak kanan & kiri)
  • Kesihatan - Menambahkan Kecerdasan fizikal dan mental serta mengimbangi keharmonian tubuh dan emosi
  • Moral - Membentuk sifat positif, matang, yakin dan tanpa putus asa
  • Oksigen - Membantu otak berfungsi ke tahap maksima


CERGAS - CERDAS - STAMINA

AKTIF - CEMERLANG - MUDAH

BELAJAR - POSITIF - SIHAT FIZIKAL

KUAT SISTEM IMUN - SEIMBANG

EMOSI-MATANG - YAKIN*MINDSTAR yang diperbuat daripada pegaga digunakan untuk menguatkan kedua-dua benda putih dan kelabu pada otak,meransang pembelajran,menguatkan ingatan,menenangkan dan meningkatkan kualiti pelajaran.

*MINDSTAR membantu meningkatkan kesihatan, menyegarkan, mengeluarkan racun, baik untuk peredaran darah dan membekalkan oksigen yang cukup pada otak.

credit by syuhada catalyst

No comments:

Eid Mubarak 2014

Assalamualaikum w.b.t Alhamdulilah syukur sangat2 pada Mu ya Allah atas nikmat kurniaanMu..Di kesempatan ini i dan sekuarga menyusun...