October 13, 2011

My Lovely Beauty Product Part I

Assalamualaikum w.b.t

I dah pakai produk safi nie dah lama..dulu i pakai safi balqis now i memang lagi jatuh hati dengan produk safi gold...like it~~like it~~~so i dah pakai produk safi gold nie nak masuk 2 tahun dah...teringin jugak nak jadi duta produk safi..hahahahha..pasan jer!!maner r taukan..rezeki menyebelahi i...


: Cleanser, Scrub,  Toner, Morning/Night Moisturizer and Beauty Cream

Yang ni pun i like~~~actually this product di introduce oleh my bos..produk Melilea..tapi yang i amik hanya step 5 dan 6...memang besh...

: Moisturizer Cream and Oxygen Intensive Cream

Bedak sejuk nie memang i dah pakai semenjak berpantang so dah 9 bulan menggunakannya memang mengagumkan...bedak sejuk nie pun seakan-akan macam foundation..xtipu punyer...bedak sejuk nie lei dapat kat kedai-kedai yang jual jamu...




Krim ini i pakai time heavy sangat or terlalu lama menghadap cahaya matahari...produk ini baik tuk melindungi kulit muka dari sinaran matahari...protect UV gtu....


Sunblock ini memang my favourite....



Owang tanya kat i nie jer ker produk yang i pakai...sebenarnya i xberani and takut nak pakai produk yang i xpernah atau cuba pakai..xp kepada sesiapa yang berminat untuk share kat i tentang produk perjagaan yang u'oalls pakai yang membolehkan kulit i pun cantik cam korang dipersilakan n amat dialu-alukan...heheheehe~~~

No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...