YuP

Cahaya

September 6, 2011

Eidul Fitri Alaf 2011 Part II

Assalamualaikum w.b.t

Kali ini entry to story mory citer beraya ke Kuala Pilah, N9..kampung aden yang serba serbi mewah ngan adat...hewah!!hewah!!!  i beraya kat sana selama 2 hari iaitu raya pertama dan kedua..so malam tue baru bertolak alik ke kampung suami di Segamat, Johor..bila dah alik ke kampung halaman tue mulalah perut nie mencari habuan..badan pun dah makin bam!!bam!!..baru rasa nak berdiet..hehehe..rasa jer la blum g nak wat..huhuhu..orang N9 macam biasa kne ada lontong, lemang, ketupat, kuah kacang, rendang ayam cili api dan daging rendang..memang KAW!!! tui2..so if sapa-sapa yang lum penah merasa rendang orang n9 blei la cari awek, bini or kawan2 yang orang N9 n pandai masak rendang style N9..cam biasa beraya n mengumpul duit My Queen dirumah sanak-saudara, atuk-atuk dan nek-nek...




: sempat g nak posing2 dlm kete



: with atuk belah mama..


: aksi comei dari papa i..kita suwuh posing lawa2..nak gak wat lawak dlm gambar...anyway i luv u dad

: Nur Umairah a.k.a My Queen with nenek..



: palying with cousin n auntie.





p/s** sambung entry yang akan datang yer..beraya di Segamat, Johor

2 comments:

Nur Aini said...

AMBOI CANTIK BAJU RAYA...NNTI UPLOAD GAMBAR TIQA NGAN TWIN TAU..

RaDeKa said...

tq..ala biasa ajer...hehehe..insyaallah..t kalo tiqa ada g gambar tangkap ngan dier nyer..selamat hari raya maaf zahir n batin