August 25, 2011

M00d RayA

Assalamualaikum w.bt.

Mood nak raya memang selalu camnie..roh melayang kat maner ntah..jasad jer kat opis..everybody asking me.."wei, bila ko nak berambus kat opis nie, semua org nak cuti dah sok"..balas "taun depan kut"..aduhai!!! rasa cam nak nyanyi lagu raya jer..layan jer la gambo i yang cam Mariah Carey dihempap piano...




No comments:

G2G Farm

Assalamualaikum w.b.t Plan nak pergi sini takde pun dalam list. Tapi since ketika itu dapat cuti umum tambahan sempena keme...