January 10, 2011

Still Counting Days,,,

Salam,

Mula-mula nak gtau yg kandungan i dah masuk 39weeks...still xder tanda2 nak bersalin...masih menunggu sign of pregnant...even my frens pun rmai yang due date same cam i dah bersalin..congrats to fara, za and zatil also...hehehehe...actually Allah s.W.t bb nak nak uji even kita nie jenis yang bersabar atau tidak..insyaallah masanyer akan tiba...just keep waiting n always pray to Allah s.W.t smoga i and bb selamat....

Manyak jugak i dapat info daripada many blogger yang dah ada pengalaman bersalin n anak..totally i kne prepare dari segi mental n fizikal..air selusuh ngan akar bunga siti fatimah i xminum g..since rmai yang cakap kalo dah kuar tanda nak bersalin, "baru la u minum"..so tunggu la kuar tanda baru la minum itu pun kalo sempat n i ingat...hehehehehe..

Di sini juga i nak ucapkan thanks to my elder sister, sister, brother in law, my mom n dad n xlupa gak kepada my niece yang sudi menjenguk adik/anak/makcik di Putrajaya..sangat2 terharu...skang nie cam2 perkara nak di pk...hehehehe...persiapan untuk menyambut kelahiran bb ku..Semalam sempat i g MYDIN untuk beli kain batik (borong yang murah2 jer-6 helai)-barang2 yang nak dibawak ke umah my parents tuk proses berpantang...xtau la berpantang t camner..coz  i nie kuat makan...lei ke nak control makan?..insyaallah lei..doa2kan..


4 comments:

Nur Aini said...

hai tiqah, semoga slmt bersalin bykkan baca ayt kursi... tggu bb tiqah!

.:Mrs. Engineer:. said...

gudluck...anyway, tulisan nape kaler putih?sy kne highlight kn utk bce ur n3..uhu

RaDeKa said...

mrs. engineer: sowi...xp tulisan xder putih pun...semua i adjust black colour font (4 normal typing)...erm pelik...

nur aini: thanks 4 ur advise..doakan tiqa n bb selamat n chat tau..

Nur Aini said...

ok...semoga semuanya slmt...nnti jgn lupa bgtau kalau tiqa dh bersalin...well, nmpk tiqa semalam nmpk sarat sgt...

Eid Mubarak 2014

Assalamualaikum w.b.t Alhamdulilah syukur sangat2 pada Mu ya Allah atas nikmat kurniaanMu..Di kesempatan ini i dan sekuarga menyusun...