YuP

Cahaya

January 10, 2011

Still Counting Days,,,

Salam,

Mula-mula nak gtau yg kandungan i dah masuk 39weeks...still xder tanda2 nak bersalin...masih menunggu sign of pregnant...even my frens pun rmai yang due date same cam i dah bersalin..congrats to fara, za and zatil also...hehehehe...actually Allah s.W.t bb nak nak uji even kita nie jenis yang bersabar atau tidak..insyaallah masanyer akan tiba...just keep waiting n always pray to Allah s.W.t smoga i and bb selamat....

Manyak jugak i dapat info daripada many blogger yang dah ada pengalaman bersalin n anak..totally i kne prepare dari segi mental n fizikal..air selusuh ngan akar bunga siti fatimah i xminum g..since rmai yang cakap kalo dah kuar tanda nak bersalin, "baru la u minum"..so tunggu la kuar tanda baru la minum itu pun kalo sempat n i ingat...hehehehehe..

Di sini juga i nak ucapkan thanks to my elder sister, sister, brother in law, my mom n dad n xlupa gak kepada my niece yang sudi menjenguk adik/anak/makcik di Putrajaya..sangat2 terharu...skang nie cam2 perkara nak di pk...hehehehe...persiapan untuk menyambut kelahiran bb ku..Semalam sempat i g MYDIN untuk beli kain batik (borong yang murah2 jer-6 helai)-barang2 yang nak dibawak ke umah my parents tuk proses berpantang...xtau la berpantang t camner..coz  i nie kuat makan...lei ke nak control makan?..insyaallah lei..doa2kan..


4 comments:

Nur Aini said...

hai tiqah, semoga slmt bersalin bykkan baca ayt kursi... tggu bb tiqah!

.:Mrs. Engineer:. said...

gudluck...anyway, tulisan nape kaler putih?sy kne highlight kn utk bce ur n3..uhu

RaDeKa said...

mrs. engineer: sowi...xp tulisan xder putih pun...semua i adjust black colour font (4 normal typing)...erm pelik...

nur aini: thanks 4 ur advise..doakan tiqa n bb selamat n chat tau..

Nur Aini said...

ok...semoga semuanya slmt...nnti jgn lupa bgtau kalau tiqa dh bersalin...well, nmpk tiqa semalam nmpk sarat sgt...