YuP

Cahaya

January 4, 2011

Jalan-jalan, Bersiar-siar dan Makan-makan

Salam...

Semenjak kandungan i masuk @38weeks ini (sebenarnya sebelum nie pun i memilih makan gak...nak makan mahal2 jer...sampai kopak gak duit hubie i..)...asyik nak makan mewah2 ajer...yang tak larat nyer dah sarat mengandung nie pun nak berjalan-jalan g...i memang tak lei duk diam kat umah...erm...sampai i kne mare ngan my mom n dad, kak ipar n hubie...hehehhe...i ckap insyaallah xder pe2 buruk berlaku...tawakal pada Allah s.w.t...degil i niekan..berikut merupakan aktiviti yang i wat sepanjang cuti yang ada...hohoh00h0h0

Date : 31.12.2010
Location : Restoran Padi, Cyberjaya
Time: 10.30 pm

sowi kamera xbepa nak cantik..see my 'bump'
yang semakin nak meletop


Date: 01.01.2011
Location: Kenny Rogers Roasters, Giant Damansara
Time: 6.00 pm



Actually i celebrate bezday my sister yang ke-11...lambat wish kat dier...xsempat nak candid hidangan plate besar kami iaitu ayam quarter meal masing2...coz lapau bebenor...hihihihi

Date: 02.01.2011
Location: Rumah Pengantin Perempuan, Klang Meru
Time: 12.00 pm

Masakan JAWA yg sedap n dijamu ngan air sirap dan soya buatan sendiri...memang i bertambah2 makan...hohhohoho..ramai sangat orang masa nie...sesak nafas gak lar i...xp sempat diselamatkan oleh hubie i...Actually i ikut rombongan belah laki yang pakai baju pengantin kaler purple nak ke pink gtu...congrats both of u..

No comments: