December 29, 2010

Jalan-jalan ke IKEA, IKANO & THE CURVE


Assalamualaikum w.b.t



Penat sungguh berjalan-jalan sampai lupa yang i nie mak preggie yang xsedar diri...hehheheh...ahad yang lepas (26.12.2010) i n hubie g jalan-jalan ke IKEA, IKANO & THE CURVE...nampak cam manyak ajer tempat i g...actually tempat semua nie dkat2 jer...xp mau mengah jugak i nak jalan2 n shopping2 membawa perut yang memBOYOT nie..hihihi...kat IKEA sempat i beli :


muka yang cam nak meletop...waaaaa...tembam nyer









rangka-rangka wardrobe (nama: ANEBODA-kalo xsilap lar)


finish (assist by me)

tub bath udak kocik...huhuhuh (posisi depan)

(posisi belakang)...ada getah (blue colour) n tub bath
tak mudah bergerak..

bukan nak tunjuk sofa tue..tapi tempat letak remote...
smart n kemas ckit kan...

sowi kepala t nak kene teleng ckit...huhuhu..chair tue dah lama beli...
yg nak ditunjuk nyer bantal kat wheelchair tue...



di IKANO i beli:-

sempat snap pic hubie yang bertungkus lumus
mengangkat wardrobe (buy at IKEA) ke kereta...cian die



kaki yang udah nak meletop..baru jalan kat IKEA jer

style langsir jepun untuk tutup pintu kat dapur yg sempat i beli...get 20% n percuma
penyandang kat dinding tue..

posisi belakang


di THE CURVE i beli:-


berus punya botol susu udak kocik

pergi MOTHERCARE I beli kat bawah:-

siap bagi penyangkut free g...
(g i memang kene g pun...beli mahal2 xdapat pe2...hohooh)

amik ko...baru dua barang dah sampai RM100++
(cantik punya pasal...g pun kualiti n kain pun sedap selesa)


2 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

uisy, smpat lg g berjalan eh... :)

RaDeKa said...

salam...
hehehe...tue la pasau...xigat dunie...skali balik kaki dah membengkak...

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...