November 22, 2010

Posting_Maxi Dress Menawan

Salam..

Sampai juga baju maxi dress yang ditempah melalui FB...thanks to kak zahida...alhamdulilah memang puas hati lengan n labuh baju pun sesuwai dengan i...tapi tak berkesempatan untuk take it pic...memang cantik...n my mom pun kater simple n cantik..harga memang berpatutan..so pasni nak booking satu g bju dari kak zahida...hehehehe




2 comments:

Ji'Abbasiyah said...

Salam Tiqa ... wah berita gembira nampaknya ... anywhere tahniah akak ucapkan ... dah nak jadi ibu rupanya yer ... nama anak2 la ni mcm2 dan sedap2 tapi pilihlah yg mempunyai makna yg baik mengikut Islam semoga menjadi insan yg solehah ... take care ... mesti baby comel mcm ibunya ...

RaDeKa said...

tima kasih kak G...kak G ape kabar

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...