April 2, 2010

Kelas Ceramah Induksi Umum dan Khusus

Kelas ini beroperasi di Akademi Audit Negara. Jadi pelbagai gelagat dan kerenah yang tidak pernah nampak dan sekarang berlaku didepan mata anda. hehehehe..Ada kepala yang senget sebelah la. Ada yang mata cam Aishywarya Rai dan mata macam kuyu pun ada. Mana nyer tak, masing-masing dah takleh masuk dah ilmu yang dah lama tepu kat kepala. Apa-apa pun kesemua fasi dan penceramah kami best and masyuk gitu. Terima kasih kerana sudi mencurahkan ilmu kepada kami iaitu Kursus Induksi Siri 2/2010.



















No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...