February 5, 2010

Mee BanDung Sireh Junjung

Mesti ramai yang terkejut kenapa i pilih tajuk MEE BANDUNG SIREH JUNJUNG. Firstly once kitaorang dengar dari abang wan pun ingat dia nak ajak kitaorang makan mee bandung kat pagoh. Rupa-rupanya nama blognya mee bandung sireh junjung..hehehe..apa-apa pun thanks pada abang wan sebab shoot gambar yang paling cantik sekali..walaupun rupa kami dah tahap penat dan mood nak tangkap gambar pun dah tak ader...terimas sekali lagi. 


1 comment:

JiMae said...

Wah, tak jemput pun yer .... dah lupa lah tu, yerlah orang dah pencen saper nak ingat kan..... sedih ni

G2G Farm

Assalamualaikum w.b.t Plan nak pergi sini takde pun dalam list. Tapi since ketika itu dapat cuti umum tambahan sempena keme...