February 5, 2010

Mee BanDung Sireh Junjung

Mesti ramai yang terkejut kenapa i pilih tajuk MEE BANDUNG SIREH JUNJUNG. Firstly once kitaorang dengar dari abang wan pun ingat dia nak ajak kitaorang makan mee bandung kat pagoh. Rupa-rupanya nama blognya mee bandung sireh junjung..hehehe..apa-apa pun thanks pada abang wan sebab shoot gambar yang paling cantik sekali..walaupun rupa kami dah tahap penat dan mood nak tangkap gambar pun dah tak ader...terimas sekali lagi. 


1 comment:

JiMae said...

Wah, tak jemput pun yer .... dah lupa lah tu, yerlah orang dah pencen saper nak ingat kan..... sedih ni

Eid Mubarak 2014

Assalamualaikum w.b.t Alhamdulilah syukur sangat2 pada Mu ya Allah atas nikmat kurniaanMu..Di kesempatan ini i dan sekuarga menyusun...