September 16, 2009

DUGAaN pOSa (-_-)''

Bila diarahkan oleh bos untuk wat audit di luar time bulan posa nie..Arghhh..dugaan btui..so destinasi yang ditujui adalah Jabatan Belia dan Sukan S'gor. Kebetulan JBSN S'gor tue bertempat disebelahan dengan PKNS Shah Alam. Wah!! shopping sakan beb..xp xsempat nak beli bju raya coz masa xmengizinkan so sempatlah membeli juadah berbuka posa di bazar ramadan n kerepek2, sampai muka pun dah cam kerepek..wakakkaa..first dtg kat JBSN S'gor i telah di sapa oleh jejaka yang i knal..ermm rupa2nya jejaka yg sama2 i g kursus fail & rekod sampai tertdo dibuatnye. Ngantuk n membosankan kalo g kursus nie..hohohoho..k ERUAN ako siap mention g name ko dalam ako punya blog so give me commission okies..yeah!!Bila dah wat audit nie mesti la kepenatan tue bertambah coz kne g Kompleks Rakan Muda Klang n Petaling untuk mengaudit hasil. Orang2 kat klang n petaling memang masyuk coz sediakan i biskut n nescafe waktu i kat puchong..hehehe lapo menjengah dikalbu so kak NORMAH cam tau2 je..dah lar name akak nie sama ngan mak i n age pun same, erm kira dah kategori makcik xp i panggil akak gak coz xnampak tue pun..hihihi kak normah gla resepi awet muda..huhu>>sebenarnyer manyak nak citer xp kan xabis satu post kne bukak sekurang2nyer 5 post baru..herm..stop it..wokey
ceh!!..ceh!! wat bezy
Plug JBSN S'gor
Azimat n warkah sebelum Nabi Muhammad S.a.W wafat
Reti baca kan
Menyerlahlah plug JBS..hehehe orange gtue
Masing-masing xsempat posing
Cantik gak tandas gelenggang rakyat nie..erm..cuba tgk dalam
Gelanggang rakyat kat Sek. Menengah Teluk Panglima Garang
Plug Pejabat Belia dan Sukan Daerah Klang
Simpan kak duit tue jgn sampai ader org yang curi..hehehe
Kalo on lampu nie mesti meriah punya
monyok jer..kak ram cerdas ckit
posisi yang xbepa cun..hhehehe..ader ako kisah
Masing2 kepenatan hehehe baru pas naik tangga tingkat 3..
rasa nak g jumpa fiancee waktu sampai kat Pejabat Belia dan Sukan Hulu Langat

No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...