YuP

Cahaya

August 25, 2009

GaCHa^^)))))++

Assalamualaikum..

Arinie kne masuk keje kul 7.30am coz dh tukar waktu dari WP2 ke WP1 coz nak alik copat..hihihi..slalu masuk awal so better i amik timer yang awal n blei alik awal. Bangun sahur kul 5.00am n makanan sahur adalah spageti biasa..jenuh memasak smalam khas untuk housemate sampai terpaksa menolak tawaran fiancee tuk berbuka diluar coz dah berniat tuk masak spagetti tuk housemate so xsedap ati la kalo xmasak. Cian kakak paezah sampai dier antar msg salah n terhantar msg kat my pa coz nak confirmkan i jd masak x spagetti tuk berbuka posa..klaka btuiii so today i kne berbuka posa bersama my fiancee sbb dah janji nak masak spagetti khas tuk dier. cian my ucuk..wwww000---smlm ader gak bincang2 com studygroup ngan housemate nak main bunga api n letak pelita serta memasang lampu warna-warni ketupat raya untuk memeriahkan suasana rumah kami. Kawasan perumahan sewa kami xmeriah dengan bunyi dentam dentum mercun n cam senyap je. Pas semayang terawih n tadarus sempat gak la terpk idea nie that's way ckp ngan udak housemate. Semuanya masih dalam perancangan, hopely masing2(housemate) alik kampung sempena merdeka nie lei bwk manyak mercun n at least bunga api pun jadi la janji ada kenangan ngan udak umah coz i dapat kuarters di presint 9 xp umah i tue masih dalam proses penambahbaikan n mybe raya t bau lei pindah. Kuarters kat PENSIL (bentuk cam pensil first2 xtau gak n twins gtau) kat fasa 8 ok gak. Skang nie xlei memilih sgt gpun nak kawin nie kne ader gak umah yang kitaorg lei duk once dah kawin. Xp kawasan umah kuarters yang i dapat berhampiran ngan surau, parking, kindergarden n paling besh nyer umah yang i dapat mengadap ngan jalan besar..jap g nak g JPM untuk uruskan bahagian kuarter..xp dengar citer manyak gak kne tolak estcola n imbuhan perumahan. Xpe janji dpt umah sendiri duk..sementara tggu dapat beli umah sendiri..hehehehe...lambat g kut..tggu :) beli rumah dlu coz kater dah dpt umah yang okey n bersesuwaian..okey la takat cnie dlu pendahuluan n mukhadimah pagi nie yerk..salam

No comments: